Onderstaand bericht is dus onwaar cq. onjuist, het betreft een phishing bericht.

De verzender probeert op deze manier vertrouwelijke gegevens van de ontvanger te ontfutselen. Reageer niet op de e-mail. Stuur het bericht niet door en verwijder het!


===================================================
De inhoud van het bericht luidt:
===================================================

Geachte klant,

De Rabobank introduceert de Rabo Scanner. Dit is de opvolger van de Random Reader. De Rabobank biedt haar klanten een zo veilig mogelijke virtuele omgeving aan om bankzaken te doen met maximaal gebruiksgemak. De Random Reader speelt hierbij een belangrijke rol, maar biedt niet altijd de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid die we voor onze klanten nastreven. De Rabo Scanner maakt gebruikt van nieuwe technologieën en biedt nu en in de toekomst meer mogelijkheden.
Hoe werkt de Rabo Scanner?
Als u online bankiert met de Rabo Scanner hoeft u minder codes in te voeren. Als u wilt inloggen of een betaling wilt signeren, verschijnt op het scherm van uw computer, tablet of smartphone een kleurcode. U scant deze kleurcode met de ingebouwde camera van de Rabo Scanner en ziet op het scherm van de Rabo Scanner wat u ondertekent. Vervolgens geeft de Rabo Scanner u een signeercode. U voert deze signeercode in op computer, tablet of smartphone om de opdracht te ondertekenen.


U ontvangt bij uw nieuwe Rabo Scanner een uitgebreide handleiding. Mocht u nog meer informatie over het gebruik van de Rabo Scanner willen weten, kunt u de instructie video’s op onze website bekijken.


Vraag de Rabo Scanner nu gratis aan
In verband met veiligheidsredenen is het verplicht uw Random Reader te vervangen voor de nieuwe Rabo Scanner. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid dit kosteloos te doen voor 15 oktober 2014. Doet u de aanvraag voor een Rabo Scanner pas na 15 oktober 2014, dan vragen wij een kleine vergoeding van 12,99 euro. Wij raden u aan de Rabo Scanner vandaag nog gratis aan te vragen. ---->Klik hier voor aanvragen tot uw Rabo Scanner<----


Na de update zal er door een van onze medewerkers nog contact met u worden opgenomen om het gehele proces te voltooien. Tevens zal de medewerker u volledig informeren als u nog vragen heeft.

 

Met vriendelijke groet,
Rabobank Afdeling internetbankieren
Copyright © 2014 RaboBank NEDERLAND.

===================================================
Einde bericht
===================================================

LET OP!! : U moet niet op deze hier link klikken, dan wordt er een schadelijke actie uitgevoerd.

Open klantbeoordelingen over First Quality Computers